Publicat de: bitco | mai 24, 2009

Seminarul de Studiu Biblic şi Taekwon-do din Teleneşti

Sâmbătă am avut bucuria să merg în grupa ucenicului meu Ghenadie Bitco care este deţinătorul centurii negre I dan şi instructor în cadrul clubului de Taekwo-do “Stolas Leukas”.  Ghenadie a preluat lucrarea de la învăţătorul lui, Alexei Tentiuc care pentru prima data la invitaţia bisericii baptiste din Teleneşti a mers să înceapă lucrarea de Taekwon-do şi studiu biblic. Venind la antrenamente Ghenadie a cunoscut Cuvântul lui Dumnezeu şi L-a primit pe Domnul Isus în inima lui ca Domn şi Mântuitor. Acum Ghenadie continuă să facă lucrarea cu sportul în Teleneşti, care este o lucrarea foarte frumoasă.

dsc_0189_thumb

Împreună cu toţi elevii ce au venit la seminar am studiat subiectul din Sfintele Scripturi “Cum să scapi de mândrie?” Toţi tinerii au apreciat foarte mult şi au mulţumit pentru adevărurile învăţate din Cuvântul lui Dumnezeu.

http _fiicredincios.files.wordpress.com_2009_05_dsc_0180

Apoi împreună cu toţii participanţii la seminar am mers în sala sportivă unde am predat două compartimente din tehnica Taekwon-do, “Tull sau complex formal” şi “Matsoghi” la trei şi la doi paşi.

dsc_0191_thumb

În aceeaşi zi în a doua jumătate a zilei elevii au susţinut examen la Taekwon-do, teorie şi partea spirituală. Elevii au susţinut examen la 10, 9, 8, 5 şi 4 cup. Elevii s-au prezentat foarte bine. Le dorim succese şi îi aşteptăm să participe la tabara de vară unde îi aşteaptă un timp frumos şi interesant.dsc_0244_thumb.

Împreună cu toţi elevii ce au venit la seminar am studiat subiectul din Sfintele Scripturi “Cum să scapi de mândrie?” Toţi tinerii au apreciat foarte mult şi au mulţumit pentru adevărurile învăţate din Cuvântul lui Dumnezeu.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: