Publicat de: bitco | Septembrie 28, 2007

Homosexualii cu noi metode

Ieri cînd veneam de la antrenament  cu un coleg de antrenament el mia povestit un caz despre care vreau sa va spun ca sa fi-ti si voi atenti . Acest coleg cauta de lucru pe ziarul „makler” si a gasit de lucru numai trebuia sa aiba permis de conducere .El ia sunat persoanei celea ca sai dea de lucru ,dar persoana acea ia spus ca sa-i trimita imagine lui si toate datele lui.  El a trimis toate detaliile lui si omul acela ea trimis inapoi ca ii convine si ia propus ca sa se intilneasca cu el.Si sau intilni si ia spus ca sa fie conducatorul lui si o sa traiasca impreuna cu el , ia spus ca ii place de el  .Baiatul acesta ia spus ca o sa se mai gindeasca . Acuma omul care trebuia sa-l angajeze  ia mai trimis o scrisoare si ia spus ca  are o problema daca e deacord sa vina la el la lucru , ia spus ca lui nui plac fetele ci baietii.

Dupa cum ati vazut acest lucru poate sa se intimple cu fiecare din voi. Dati sa va spun ce spune Cuvintul lui Dumnezeu despre homosexuali. In Levitic 20:13 Daca un om se culca cu un alt om  cum se culca cineva cu o femeie amindoi au facut un lucru scirbos ,sa fie pedepsiti cu moartea , singele lor sa cada asupra lor .Romani 1:27 tot astfel au parasit intrebuintarea femeii,sau aprins in poftele lor unii cu altii, au savirsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scirboase,si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor .

De aceea fiti atenti la ceea ce faceti si cum faceti ca nu cumva sa muriti in pacatul vostru acesti oameni sunt pedepsiti cu moartea .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: